تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

اتیکس چیست؟

نمای اتیکس عایق رطوبتی، حرارتی است که باعث می‌شود  انرژی‌های درون ساختمان از طریق دیوارهای خارجی هدر نرود. همچنین نمای اتیکس عایق حراتی است جلوه زیبای به نمای ساختما شما می دهد.

اتیکس ETICS چیست؟

فواید  اتیکس ETICS در ساختمان ها چیست؟

  1. کنترل جریان هوا، حرارت و رطوبت و بخار آب
  2. جلوگیری از نفوذ باران و برف
  3. کنترل تابش خورشید و انتقال صدا
  4. جلوگیری از انتقال آتش سوزی
  5. تامین مقاومت های مکانیکی و باربری لازم
  6. تامین دوام مناسب
  7. تامین زیبایی نمای ساختمان

نمای اتیکس ساختمان به صورت مستقل مرکب و یا به عنوان جزئی از دیوار خارجی در تامین بسیاری از این وظایف نقش مهمی دارد شایان ذکر است انتخاب نامناسب سیستم  عایق حرارتی نمای ساختمان بر ایجاد خلل در انجام وظایف دیوارخارجی در برخی موارد خود تبدیل به خطری برای ساختمان یا محیط اطراف آن می شود.

پروفسور تولید کننده اتیکس ETICS  سیستم عایق حرارتی بیرونی

در چند دهه اخیر تولید کنندگان مصالح ساختمانی تلاش کرده اند تا محصولاتی به صنعت ساختمان ارائه کنند که به اهداف فوق کمک کند و مشخصات فنی مناسبی از لحاظ موارد ذکر شده داشته باشد به عنوان یکی از این محصولات می توان سیستم نمای مرکب عایق حرارتی بیرونی ، اتیکس ، را نام برد که این سیستم نمای اتیکس برای اولین بار بعد از انقلاب اسلامی در ایران در سال 1387 توسط مهندس امین افشار مجدداً احیا شده و در اداره ثبت مالکیت های صنعتی به شماره 53339 ثبت گردیده است ، در اینجا به آن پرداخته شده است.

تعریف های مختلفی از سیستم ساختمانی وجود دارد در برخی از آنها یک سیستم ساختمانی مجموعه ای است که کلیه اجزای ساختمان اعم از سازه ای و غیر سازه ای را شامل شود با این تعریف اتیکس ، سیستم نمای مرکب عایق حرارتی بیرونی ( ETICS ) نوعی زیر سیستم تلقی می شود با وجود این برای راحتی کار و جلوگیری از ایجاد ابهامات یا پیچیدگی های غیر ضروری در این بخش تعریف فوق از سیستم ساختمانی نادیده گرفته می شود و از نمای مرکب ETICS، اتیکس ، به عنوان یک سیستم نما نام برده می شود.

سیستم اتیکس ETICS  نوعی از مجموعه نماهای عایق دار پوسته خارجی ساختمان است که بر روی اکثر دیوارهای تمام شده اعم از بنایی ، بتنی ، فلزی ( LSF ) ، چوبی و… قابل اجراست این سیستم علاوه بر ایجاد عایق حرارتی لازم و کمک به هوا بندی و اب بندی ساختمان از نظر طرح معماری دارای تنوع زیادی در زمینه بافت و رنگ است در عین حال این سیستم وظیفه یا نقش سازه ای ندارد و دیوار پشت کار باید خود ایستایی مکانیکی لازم را فراهم کند در ضمن هوابندی سیستم نیز عمدتا بر عهده دیوار پشت کار است به طور کلی اجزای اصلی این سیستم در شکل نشان داده است.

آیا محدودیتی برای استفاده از نمای اتیکس وجود دارد؟

بله این نما عایق در نمای همه ی ساختمان ها قابل اجرا باشد در شرطی اجرای نمای اتیکس قابل اجرا نمیباشد که نمای ساختمان آسیب دیده واز طراحی چند جزئی تشکیل نشده باشد.

اتیکس ETICS چیست؟

تاریخچه سیستم اتیکس ETICS

در دهه 50 میلادی دو اتفاق مهم رخ داد که در نهایت منجر به ابداع اتیکس سیستم نمای مرکب عایق حرارتی بیرونی در اروپا شد اولین اتفاق ظهور پلی استایرن منبسط شده و دومین اتفاق تولید اندودهای مصنوعی پایه ابی بود ، با کاربرد تلفیقی این دو محصول سیستم اتیکس  ETICS  در اروپا معرفی شد ، از مزایای اتیکس ETICS  این بود که علاوه بر پروژه های نو سازی برای ساختمان های موجود که نیاز به تجدید نما یا عایق کاری حرارتی داشتند نیز قابل کاربرد است برای مثال در المان از سیستم اتیکس ETICSبرای تجدید نمای ساختمان های اسیب دیده در دوران جنگ دوم جهانی استفاده شد .

کاربرد این سیستم در اروپا به سرعت گسترش یافت و بعد از این در سال 1969 به امریکا نیز راه یافت و تا سال 1995 بیش از 18 میلیون متر مربع نمای اتیکس ETICS  در امریکای شمالی اجرا شد اما در این سال به علت خرابی تعدادی از نماهای کار شده قبلی بر اثر رطوبت ضربه بزرگی به پذیرش این محصول وارد امد این موضوع به علت پایین بودن حدود انتظارات تعریف شده در استاندارد ها و دستورالعمل های طراحی و اجرا بود .

هزینه اجرای نمای اتیکس به چه صورتی میباشد؟

در بحث قیمت و هزینه اجرا نمای عایق مانند دیگر محصولات پروفسور به عوامل مختلفی بستگی دارد مثل نوع متریال متراژ و دستمزد پیکان کار متخصص بستگی دارد .


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: سه شنبه 7 شهريور 1402برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

CopyRight| 2009 , farebamr2000.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com